ARDAHAN / MERKEZ - Ardahan Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

İmam Hatip Liseleri Meslek Dersleri Bilgi Yarışması okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Bilgi yarışmasında dereceye giren okullarımızı tebrik ediyor, yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında okulumuzda düzenlemiş olduğumuz masa tenisi, satranç ve futsal müsabakalarında dereceye giren öğrenci ve sınıflarımız başarı belgesi ve madalyalarını aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, müsabakalara katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Prof. Dr. Şevki SÖZEN'in eğitimcilerimize yönelik "Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü" konferansı okulumuz konferans salonunda yapılmıştır.

May

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik.Fen ve Sosyal Bilimler Projesi uygulayan okulumuzun farklı araştırma alanlarında 18 projenin yer aldığı fuarı büyük ilgi gördü.

Okulumujz aynı zamanda TEKNOFEST'e dört proje ile başvuru yapmıştır. TEKNOFEST projelerimiz bu sene elenmiş olsada oluşturmuş olduğumuz ekiple yine katılım sağlayacağız.

Başta tüm bu projelere teşvik eden okul müdürümüz Özgür GÜNDÜZ  ve TÜBİTAK projelerine koordinatörlük yapan fizik öğretmenimiz Semih YURTSEVER olmak üzere projeleri hazırlayan danışman öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, çalışmalara eşlik eden okul personelimize ve fuarımıza teşrif eden tüm katılımcılara  teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

May

17- 18 Mayıs tarihlerinde okulumuz spor salonunda yapılacak olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımıza davetlisiniz.

May

2022 okulumuz tanıtım filmine bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

May

Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulu tanıtım sunumuza bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında okulumuzda "19 Mayıs Gençlik Oyunları" düzenlenecektir. Farklı spor dallarında bireysel ve takım müsabakalarına bütün öğrencilerimizi davet ediyoruz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında öğrencilerimize farkındalık kazandırmak amacıyla hafta boyunca birçok etkinliği gerçekleştirdik.

Duyarlılıklarından dolayı bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yapılan etkinliklere aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz.

May

Ardahan Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu

Okulumuza 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılında 9. sınıfa  30 öğrenci sınavlı, 68 öğrenci sınavsız, yerel yerleştirme ile öğrenci alınacaktır.

Okulumuz hizmet binası, pansiyon ve spor salonundan görüntüler.